بازار

نستله ایران از نسکافه‌های جدید خود رونمایی کرد

شرکت نستله ایران روز سه‌شنبه چهاردهم مرداد، طی رویدادی رسمی در خانه کارمان تهران، از محصولات جدید نسکافه رونمایی کرد.

به گزارش به‌روزترین‌ها در این رویداد که با حضور مدیران نستله ایران و جمعی از خبرنگاران و اهالی رسانه برگزار شد، نسکافه‌های جدید با هویت بصری، طعم و بسته‌بندی به‌روز و مدرن معرفی شدند.

الناز سخائیان، مدیرعامل نستله ایران در این رویداد با اشاره به پیشینه برند نسکافه گفت: «داستان برند نسکافه از اوایل دهه ۳۰ میلادی شروع می‌شود، جایی که دولت برزیل با مازاد قهوه روبرو شد و از شرکت نستله خواست تا برای این موضوع چاره‌ای بیندیشد. نستله این چالش را پذیرفت و پس از حدود هشت سال تلاش، دانشمندان این شرکت موفق شدند به فرمولی دست پیدا کنند که عطر و طعم قهوه را حفظ می‌کرد. نسکافه در سال ۱۹۳۸ میلادی برای اولین بار به عنوان نخستین قهوه فوری جهان در سوئیس به بازار عرضه شد و خیلی زود محبوبیت زیادی در سراسر جهان پیدا کرد به شکلی که امروزه بسیاری از مردم، قهوه فوری را با نام نسکافه می‌شناسند».

مدیرعامل نستله ایران در ادامه سخنان خود با بیان تعهدات مستمر و حضور پایدار این شرکت در بازار ایران اظهار داشت: «رویداد امروز فرصت ارزشمندی است تا یک بار دیگر تعهدات نستله در بازار ایران را یادآوری و بر روی آنها تاکید کنیم. نستله همیشه در جوامع مختلف منبع ارزش‌آفرینی بوده است و در ایران نیز از طریق اشتغال‌زایی و گسترش صنایع وابسته مانند دامداری‌ها و بسته‌بندی، این کار را انجام داده است. در حال حاضر حدود ۷۵۰ نفر به طور مستقیم در شرکت نستله ایران مشغول به فعالیت هستند. تلاش همیشگی ما کمک به رشد و توسعه اقتصاد جوامع محل فعالیت‌مان بوده است و در این مسیر به تعهدات خود پایبند هستیم. برگزاری این رویداد آغازی دوباره برای تاکید بر تعهد نستله به مصرف‌کنندگان و جامعه ایران به شمار می‌رود».

نسکافه با چهره‌ای نو

ورود محصولات نسکافه به بازار ایران از سال ۱۳۸۲ با واردات محصولاتی همچون نسکافه و کافی‌میت آغاز شد. چهار سال بعد، در سال ۱۳۸۶، نستله با راه‌اندازی شرکت نستله پروفشنال (Nestlé Professional) به صورت رسمی‌تر فعالیت خود را در بازار ایران گسترش داد. اما نقطه عطف این حضور در سال ۱۳۹۴ رقم خورد؛ جایی که تولید داخلی پودر قهوه فوری نسکافه آغاز شد، تا علاوه بر تسهیل دسترسی به محصولات، گامی بلند برای بومی‌سازی طعم نسکافه متناسب با ذائقه ایرانی برداشته شود.

لذت طعمی جدید با طرحی نو

طناز حسامی؛ معاون کسب‌وکار قهوه شرکت نستله ایران، در بخش دیگری از این مراسم با اعلام آمارهایی در مورد میزان مصرف قهوه فوری در جهان گفت: «روزانه در جهان بیش از ۲.۲ میلیارد فنجان قهوه مصرف می‌شود که نزدیک به نیمی از آن را قهوه فوری تشکیل می‌دهد. نکته قابل توجه این است که ۵۰ درصد از این قهوه‌های فوری، محصولات نسکافه هستند، به این معنی که روزانه حدود ۴۳۰ میلیون فنجان نسکافه در جهان مصرف می‌شود».  

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا