اقتصاد

وزیر ارتباطات: ارائه همه خدمات باید به کد پستی معتبر منوط شود؛ ژئوکدینگ روستایی به ۷۵ درصد رسید

به گزارش به‌روزترین‌ها، سید ستار هاشمی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، با تأکید بر ضرورت منوط شدن همه خدمات کشور به ارائه کد پستی معتبر، از تصویب و ابلاغ آیین‌نامه مربوطه در هیئت دولت خبر داد. او گفت شرکت ملی پست پس از چهار دهه از وضعیت زیان‌دهی خارج شده و به سمت سودآوری پایدار حرکت می‌کند.

هاشمی روز دوشنبه در مراسم روز جهانی پست با حضور رئیس‌جمهور گفت مأموریت اصلی وزارتخانه توسعه جریان داده، عدالت ارتباطی و گسترش زیرساخت در مناطق کمتر توسعه‌یافته است و این مسیر زمانی کامل می‌شود که جریان کالا در کنار جریان داده قرار گیرد.

اقتصاد روستا و حذف واسطه‌ها

او با اشاره به اینکه بخش عمده تولید کشور در روستاها شکل می‌گیرد، گفت طرح خدمات عمومی اجباری ارتباطات (USO) به‌تنهایی کافی نیست. به گفته او، اگر بازار محصولات روستایی از سطح محلی به بازارهای ملی و بین‌المللی ارتقا یابد، دست واسطه‌ها کوتاه می‌شود.

کد پستی و ژئوکدینگ

وزیر ارتباطات گفت پوشش ژئوکدینگ، یعنی انطباق کد پستی با طول و عرض جغرافیایی، در مناطق شهری کامل شده و در مناطق روستایی از ۴ درصد در آغاز این دولت به ۷۵ درصد رسیده است. به گفته او، تا ساعت ۶ صبح امروز بیش از ۵۰۰ هزار نفر ظرف ۲۴ ساعت گذشته با کد پستی معتبر برای طرح کالابرگ در پنجره ملی خدمات دولت هوشمند ثبت‌نام کرده‌اند.

تنظیم‌گری نسل پنجم

هاشمی افزود در شرکت ملی پست فرایندها هوشمندسازی و نظام مدیریت مبتنی بر عملکرد مستقر شده و بهره‌وری ارتقا یافته است. او گفت حاکمیت باید به‌تدریج از لایه‌های تصدی‌گری فاصله بگیرد، امور را به بخش خصوصی واگذار کند و بر تنظیم‌گری تمرکز کند؛ رویکردی که از آن با عنوان «تنظیم‌گری نسل پنجم» یاد می‌شود.

برای مطالعه بیشتر: معاملات ملک و خودرو وارد فاز تمام‌آنلاین شد

منبع: ایرنا

نوشته های مشابه