90 درصد روستاهای گیلان زیر پوشش تلفن همراه
به گزارش خبرنگار موبنا، سیروس رضایتی با اشاره به اینکه سرمایهگذاری در زمینه تلفن ثابت در روستاها را دولت به عهده دارد، اظهار کرد: امسال دولت 300 میلیارد تومان اعتبار برای سرمایهگذاری تلفن روستایی در کشور در نظر گرفته است.
وی 95 درصد از روستاهای بالای 20 خانوار در گیلان را دارای تلفن ثابت عنوان کرد: و افزود: از یکهزار و 737 روستای بالای 20 خانوار در استان تعداد یکهزار و 695 روستا دارای تلفن خانگی هستند.
رضایتی با بیان اینکه گیلان 876 روستای زیر 20 خانوار دارد، تصریح کرد: تعداد 792 روستای زیر 20 خانوار دارای تلفن عمومی هستند.
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات گیلان نبود برق در برخی از روستاها را دلیل نداشتن تلفن ثابت خواند و بیان کرد: امسال روستاهای باقیمانده دارای تلفن میشوند.
وی با اشاره به اینکه 42 روستای بالای 20 خانوار گیلان تلفن خانگی ندارند، گفت: تعداد 17 روستا شناسایی شدند و در سال جاری دارای تلفن ثابت میشوند.
رضایتی به وجود 84 روستای زیر 20 خانوار بدون تلفن ثابت در گیلان اشاره کرد و یادآور شد: امسال 33 روستای زیر 20 خانوار دارای تلفن میشوند.
وی به وجود 2 هزار و 613 روستا در گیلان اشاره کرد و افزود: 807 روستای گیلان دارای اینترنت پر سرعت هستند و معادل 33 درصد از روستاها است.
رضایتی با اشاره به اینکه راهاندازی اینترنت در پنج هزار روستای کشور در دستور کار وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در سال 94 است، اظهار کرد: تعداد 500 روستا متعلق به گیلان است.
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات گیلان ساختار نظام اداری کشور را متعلق به قبل از انقلاب دانست و بیان کرد: مردم برای دریافت خدمات مراجعه حضوری به سازمانها دارند.
وی با بیان اینکه برونسپاری خدمات دستگاهها و دفاتر پیشخوان نتوانسته نیاز مردم را برطرف کند، تصریح کرد: نیازمند نظام اداری هستیم که خدمات را از راه دور به مردم ارائه کند.
رضایتی از تشکیل کارگروه دولت الکترونیک در گیلان خبر داد و گفت: کارگروه مذکور در تمام شهرستانها تشکیل شده است.
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات گیلان با اشاره به ضوابط فنی اجرایی توسعه دولت الکترونیک مصوبه شورای عالی فناوری اطلاعات، خاطرنشان کرد: مصوبه مذکور در راستای سیاستهای کلی نظام اداری و اقتصاد مقاومتی ابلاغی از طرف مقام معظم رهبری و برنامه پنجم توسعه با هدف چابکسازی، کاهش زمان و هزینه خدمات اداری، شفافسازی و مبارزه با فساد اداری به تصویب رسیده است.
وی راهاندازی سامانه رسیدگی به شکایتهای الکترونیکی را از برنامههای اجرایی توسعه دولت الکترونیک خواند و یادآور شد: اتصال تمام دستگاههای اجرایی و واحدهای تابعه و همچنین کسب و کار وابسته به شبکه ملی اطلاعات از جمله اقدامهای اجرایی توسعه دولت الکترونیک است.
رضایتی با تاکید بر تدوین و اجرای نظام پایش شاخصهای توسعهای فاوا در ابعاد ملی، منطقهای و بینالمللی، اظهار کرد: تعرفهگذاری خدمات الکترونیکی دستگاهها و ایجاد سازوکار اپراتوری خدمات الکترونیک از دیگر برنامههای اجرایی توسعه دولت الکترونیک است.
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات گیلان خواستار ارائه خدمات از راه دور توسط سازمانهای مختلف شد و افزود: اکنون حجم بسیاری از مبادلات اقتصادی در فضای مجازی انجام میشود و فناوری این امکانات را به وجود آورده است.
وی پهنای باند اینترنت در توسعه کشورها را مهم دانست و بیان کرد: پهنای باند گیلان 32 مگابیت بر ثانیه است و اکنون از هفت مگابیت استفاده میشود و وضعیت استان در این زمینه مناسب است.
129/