ارتباطات

حوزه I.C.T در کمند رکود جهانی گرفتار نشده است

به گزارش خبرگزاری فارس از شیراز به نقل از روابط عمومی شرکت مخابرات فارس، رضا تقی‌پور در دیدار با مدیران و مسئولان شرکت‌های مخابرات، پست، پست بانک و سازمان مقررات و تنظیم ارتباطات رادیویی منطقه جنوب اظهار داشت: در نشست‌هایی که به منظور خارج شدن از بحران جهانی اقتصاد برگزار شده است، یکی از راه حل‌های اساسی خروج از این بحران، کمک حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات به سایر بخش‌ها است.
وی افزود: برخلاف مشکلاتی که بسیاری از صنایع با بازار دارند، خوشبختانه این حوزه به ‌دلیل توان و ظرفیت بسیار بالای آن، با ایجاد و توسعه بازار مشکلی نداشته و روزبه‌روز بر تعداد متقاضیان دریافت خدمات در این حوزه رو به فزونی است و همچنین می‌توان با ایجاد و توسعه بازارهای جدید و ارائه خدمات جدید حوزه I.C.T کشور را نیز گسترش داد.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات خاطرنشان کرد: ارزش‌های مهرورزی، عدالت‌گستری، خدمت به بندگان خدا، پیشرفت و تعالی مادی و معنوی کشور در دولت نهم همچنان در دولت دهم نیز پا برجا است.
وی استان فارس را به ‌عنوان استانی پیشتاز، مهم و ممتاز و با درآمد سرانه بالا در کشور دانست و از مدیران این استان خواست تا با بهره‌گیری از فرصت‌های موجود فارس، در راستای توسعه خدمت رسانی بیشتر به مردم گام‌های اساسی بردارند.
تقی‌پور اضافه کرد: در زمینه ارائه آمار‌های کمی، استان فارس در وضعیت مطلوبی است و با توجه به نقش حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات در تغییر سبک مدیریتی، باید مدیران زیرمجموعه این وزارتخانه با خلاقیت و نوآوری که در اکثر آنها وجود دارد، در راستای تحقق شعارهای دولت مردمی و خدمت رسانی تلاش کنند.
وی تجارت الکترونیک را به ‌عنوان ابزاری بسیار مهم برای جلوگیری از رفت و آمدهای غیرضروری دانست و تصریح کرد: با وجود زیرساخت‌های مناسبی که در حوزه فناوری اطلاعات کشور و به ‌ویژه استان فارس وجود دارد، انتظار است با الکترونیکی کردن امور، برای حل مشکلات ناشی از آلودگی محیط زیست، ترددهای بی‌جا، کمبود پارکینگ و جابه‌جایی مردم گام‌های مهمی برداشته شود و نوع آمار و گزارشات بعدی به میزان قابل توجهی بیانگر کاهش ترددهای غیر ضروری مردم باشد.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات یکی از اهداف برنامه توسعه پنجم را الکترونیکی کردن امور دانست و به انتخاب «نخستین دولت الکترونیک» به‌ عنوان شعار دولت دهم اشاره کرد و افزود: توسعه دولت الکترونیک و حرکت در راستای جلوگیری از تردد غیرضروری مردم، تشکیل کمیته‌های مجازی و آموزش به سایر ادارات در راستای تحقق این بحث، توسعه و تکمیل تجارت و بانکداری الکترونیک، توسعه رفاه اجتماعی الکترونیکی و آموزش الکترونیکی به ‌عنوان برخی از اهداف برنامه توسعه پنجم است.

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا