ارتباطات

بهره گیری از شبکه های نسل آینده در مخابرات ایران

به گزارش سازمان خبری موبنا ناصر یوسف پور این سیاست را همسو با تلاش شرکت مخابرات ایران برای ارایه بهترین سرویس‌های مخابراتی به هممیهنان و شهروندان ارزیابی کرد و افزود: برای این مهم از بهترین و آخرین فن‌آوری‌ها استفاده می‌کنیم.
وی با تاکید بر این که با نگاهی دقیق به روند توسعه مخابرات در سطح دنیا و نیز در ایران، به وضوح حرکت آرام فن‌آوری‌ها، تجهیزات مربوطه، سیاست‌گذاری‌ها و حتی علوم پایه مخابراتی به سمت شبکه‌های نسل جدید و مبتنی بر بسته و نیز محور شدن نرم‌افزار قابل درک است ، گفت : سوالی که همواره ذهن کارشناسان و متخصصان را به خود مشغول کرده مقوله گذر است.
یوسف پور با طرح اینکه چگونه باید به شبکه‌های نسل جدید گذر کرد؟ چالش‌های پیش رو چیست؟ چه نکات فنی و اقتصادی و حتی اجتماعی و فرهنگی باید مدنظر قرار گیرد ، به تشریح وجود شبکه‌های نسل جدید و پیدایش آن‌ها در ارائه سرویس‌های جدید، متنوع و فراگیر پرداخت و گفت: شبکه‌ها به نحوی سرویس محور طراحی شوند تا بتوانند مشتریانی با تنوع سرویس‌های درخواستی را جذب نمایند. لذا مساله نحوه ارائه سرویس و از آن مهمتر محتوای سرویس قابل ارائه در راستای گذر به شبکه‌های نسل آینده پررنگ‌تر و حایز اهمیت می‌شود.
رییس کمیته‌ راهبردی شبکه‌های نسل جدید ، تاکید کرد: در راستای این تحول یکی از مباحثی که اپراتورها و شرکت‌های مخابراتی باید در این میان به آن اهمیت دهند مساله تسهیل تجارت در فضای مجازی است. این مساله نه تنها به افزایش درآمد ارائه‌دهندگان آن منجر می‌شود، بلکه امکاناتی را نیز در اختیار third party ها و مشتریان نهایی می‌گذارد. با توجه به افزایش روز به روز جمعیت کره زمین از ارتباطات بی‌مورد و اتلاف وقت، مسافرت‌های درون شهری و افزایش ترافیک جلوگیری کرده و در عین حال امکانات فرهنگی و علمی نیز در اختیار آن‌ها قرار می‌دهد.
وی گفت: تجارت اللکترونیک با توجه به ارزش افزوده بسیار زیاد در اقتصاد کشور و تسهیل روابط بین مردم و بنگاه‌ها و نیز پتانسیل‌ بالا در ارائه خدمات الکترونیکی برای پیاده‌سازی مقوله دولت الکترونیک، نیاز به بستر مناسب زیرساختی و مخابراتی دارد که در این میان شبکه‌های NGN نقش اصلی و زیربنایی را ایفا خواهند کرد.
به گزارش روابط عمومی چهارمین همایش ملی فن‌آوری اطلاعات و ارتباطات ، یوسف‌پور از ضرورت بررسی‌های کارشناسانه، تحلیل مدل‌های قابل ارائه، مرور چالش‌ها، نیازمندی‌ها و نیز آنالیز دقیق پیامدهای اجتماعی، اقتصادی، حقوقی در این حوزه خبر داد و افزود: با توجه به موارد مذکور، نیاز به همایشی با هدف بررسی وضعیت تجارت الکترونیک در فضای شبکه‌های نسل جدید NGN که طی آن پژوهش‌ها، تحقیقات، نظرات و پیشنهادات نخبگان و صاحب‌نظران این امر و متخصصان ICT در سطح کشور قابل ارائه باشد احساس می‌شود تا خروجی‌های آن به صورت کاربردی با قابلیت انطباق با شرایط فرهنگی، اقتصادی، اجتماعی و نیز علمی کشور مورد استفاده قرار گیرد.
وی اظهار امیدواری کرد که حاصل آن شامل بررسی چالش‌ها و ارائه راهکارهای کارآمد در زمینه‌ بهره‌گیری سرویس‌های نوین تجارت الکترونیک از نیازمندی‌های شبکه NGN باشد و گامی موثر در مسیر بزرگترین تحول و پدیده مخابراتی کشور یعنی گذر از شبکه‌های سنتی به شبکه‌های نسل جدید باشد.
چهارمین همایش ملی فن‌آوری اطلاعات و ارتباطات با موضوع اصلی “تجارت الکترونیک در فضای شبکه‌های نسل آینده” 17 بهمن‌ماه جاری در هتل المپیک تهران برگزار می شود.
128/15

نوشته های مشابه

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا