خواندنی

انجام روزانه 17 میلیون سفر در تهران

حجت الاسلام میثم امرودی در همایش علمی آسمان آبی زمین پاک گفت: با توجه به چشم‌انداز برنامه پنج ساله دوم شهرداری و بنا به تأکیدات مقام معظم رهبری بر مدیریت جهادی در عرصه‌های علمی، نهاد شهرداری باید در بسیاری از عرصه‌های علمی و فرهنگی پیشتاز باشد.

وی با اشاره به اینکه مدیریت شهری در راستای توجه به مقوله اقتصاد و فرهنگ با عزم ملی و مدیریت جهادی و با توجه به فرهنگ غنی ایرانی ـ اسلامی گفت: تأکید ویژه‌ای بر ارتقای فرهنگ شهروندی شده است.

معاون اجتماعی شهرداری تهران ادامه داد:‌در موضوع خط سفید با تأکید بر تردد خودروها در بین خطوط و اقدام به حقوق عابرین پیاده به عنوان نماد نظم و انضباط و الفبای ترافیک اقدامات آموزش و فرهنگی در دستورکار قرار گرفته است.

وی در خصوص موضوع پسماند گفت: با تأکید بر کاهش تولید پسماند و تفکیک آن از مبدأ به منظور سهولت قرار گرفتن آن در چرخه بازیافت و ارتقای بهدشات و سلامت عمومی،‌اقدامات فرهنگی و اجتماعی مؤثر در دستورکار است.

وی با اشاره به اینکه طرح آسمانی آبی زمین پاک در مرحله اول از دی‌ماه سال 93 به صورت آزمایشی در مناطق 6 و 8 در خصوص خط سفید و هر منطقه یک ناحیه در خصوص مدیریت پسماند به اجرا درآمد، گفت: در سال جاری این طرح در سطح مناطق بیست و دوگانه در حال اجراست.

به گفته امرودی با توجه به اینکه از سال 1393 طرح آسمان آبی زمین پاک در اولویت برنامه‌ها قرار گرفته و تمامی دستگاه ها،؛ مراکز و نهادهای مرتبط با شهرداری، مبنای عملکرد خود را بر اجرای طرح‌های کمپین آسمان آبی قرار داده‌اند.

وی همچنین با بیان اینکه روزانه 17 میلیون سفر در تهران رخ می‌دهد، گفت: 8 میلیون سفر با وسیله حمل و نقل عمومی است و الباقی سفرها با خودروی شخصی است که اگر این سفرها مدیریت شود، میزان آلودگی هوا کاهش می‌یابد.

امرودی ادامه داد: تهران باید محلی برای آرامش شهروندان باشد.

معاون شهردار همچنین با اشاره به اینکه 30 درصد بار ترافیکی به خاطر رعایت نکردن خط سفید است، گفت: 10 درصد از تصادفات به خاطر بی‌نظمی در رانندگی است.

امرودی ادامه داد: روزانه 7.5 تن زباله در تهران تولید می‌شود.

در ادامه، کریمی رئیس مرکز آموزش‌های شهروندی شهرداری در خصوص همایش علمی آسمان آبی زمین پاک گفت: 18 مقاله در روز همایش ارائه می‌شود.

وی افزود: همچنین 10 پوستر در این روز مورد بررسی قرار می‌گیرد.

وی با بیان اینکه تغییر رفتار فرایند پیچیده‌ای است، گفت: تغییر رفتار 8 میلیون نفر کار سختی است و نیازمند کارهای زیرساختی است.

به گفته کریمی برای این همایش از 8 انجمن علمی کمک گرفته شده و با دانشگاه‌های مختلف مکاتبه شده است.

همچنین رفیعی مدیرکل مشارکت های شهروندی در ادامه این نشست با بیان اینکه مشکلات آلودگی هوا و پسماند تنها زیست‌محیطی نیست، گفت: بخشی از این مشکلات فرهنگی است.

وی با تأکید بر این موضوع که اقدامات فرهنگی باید مستمر انجام شود، گفت: باید معیار خاصی برای این موضوع در شهر درنظر گرفته شود.

به گفته رفیعی 354 سرای محله داریم و ارتباط خوبی با مساجد، مدارس و دانشگاه‌ها برقرار شده است.

وی همچنین اضافه کرد: سند سند راهبردی آموزش شهروندی رونمایی شده است.

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا