خواندنی

طرز تهیه پیتزا مخلوط با انبه

انواع پیتزاها همیشه خوشمزه بوده اند. من که تا حالا پیتزایی نخورده ام که بد مزه باشد. خیلی ها در انواع پیتزاها میوه میریزند مثله آناناس. پیتزا با انبه را هم امتحان کنیم شاید خوشمزه باشد.

مواد اولیه:

آرد سفید دو پیمانه
مایه خمیر سریع 10 گرم
آب ولرم 2/3 پیمانه
روغن زیتون چهار قاشق غذاخوری
انبه یک عدد
کالباس دودی ورقه شده 150 گرم
پنیر پیتزا مکعبی خرد شده 150 گرم
گوجه فرنگی چری زرد نصف شده 12 عدد
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم

طرز تهیه پیتزا مخلوط با انبه

طرز تهیه:

1. آرد و مایه را به همراه کمی نمک در ظرف بزرگی بریزید و وسط آن را گود کنید.

2. سپس آب را به همراه سه قاشق غذاخوری روغن زیتون درون مواد بریزید. آنها را با هم خوب مخلوط و روی سطح آن آرد بپاشید؛ سپس ورز دهید تا نرم و یکدست شود.

3. بعد از آن خمیری که آماده کرده اید را درون ظرف برگردانید و روی آن را با پارچه نم دار یا پلاستیک چرب شده بپوشانید.

4. در این مرحله صبر کنید خمیر 30 دقیقه در جای گرم بماند و اندازه آن دوبرابر شود.

5. خمیر را به شش قسمت تقسیم کنید و هر قسمت را به صورت گلوله درآورید.

6. هر گلوله را با کمک انگشتان به صورت یک دایره به قطر 15 سانتی متر پهن کنید به طوری که لبه های آن کمی ضخیم تر باشد.

7. انبه را پوست بکنید و هسته آن را درآورید . سپس آن را به صورت مکعبی خرد کنید.

8. انبه خرد شده را به همراه کالباس روی خمیرها بچینید و روی آن ها پنیر خرد شده و گوجه فرنگی چری قرار دهید.

9. نمک و فلفل را به آن اضافه کنید.

10. باقیمانده روغن را روی مینی پیتزاها بپاشید و آن ها را به مدت 10 دقیقه درون فر 200 درجه سانتی گراد یا 400 درجه فارنهایت قرار دهید.

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا