ماجرای پیش بینی هاشمی از انتخابات 84
این عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران سازندگی با اشاره به اینکه سال ٨٨ عدهای نسبت به روند انتخابات اعتراض داشتند و میگفتند تقلب و تخلف صورت گرفته است اما در ایران، نظام حقوقی و مرجع قانونی وجود دارد که اعتراضات را بررسی و صحت آن را تأیید یا رد میکند، افزود: «از این منظر حق مسلم آقای هاشمی بود تا بهعنوان نامزد انتخابات سال ٨٤، اعتراض خود را بیان کند و بنا به قاعده ایراد سیاسی و یا حقوقی به نقد ایشان وارد نیست».
عطریانفر در پاسخ به این سؤال که چه ذهنیتی باعث میشود که آقای هاشمی در سال ٨٤ احتمال تقلب را مطرح کنند؟ گفت: «چون ایشان عضو میدان رقابت و ذینفع است. بههرحال هاشمی ٨٤ متفاوت با ٩٢ است. او سال ٨٤ ذینفع است، کاندید و نامزد انتخاباتی است و اعتراض حق قانونی اوست. ولی در سال ٩٢، ایشان درگیر در عرصه انتخابات نیست. در این میدان کسی که به قول شما مورد حمایت ایشان بوده و به نظر من، بخش زیادی با نگاه آقای هاشمی نیز معطوف وی است، گرچه میتواند انتقادات و اشکالاتی هم نسبت به وی وجود داشته باشد».
عطریانفر با اشاره به اینکه هاشمی هیچگاه وارد صحتوسقم انتخابات نشد، افزود: «او در نماز جمعه بهعنوان سخنگوی اعتقادی نظام اسلامی، در برابر بحران و آشوبی که حادث شده بود، راهکارهایی را مطرح کرد. او وظیفه اسلامی و ملی خود را همچون حوادث سالهای بحرانی از منظر تکلیف دینی و تدبیر سیاسی دنبال کرد و گفت و بیان صلاحدیدها هم حق ایشان بوده و هست.
شما انتظار داشتید ایشان بیاید بگوید آقای موسوی چرا برنده شد یا نشد؟ یا چرا احمدینژاد انتخاب شد؟ آقای هاشمی میگوید این آرایش صحنه و برخوردی که صورت گرفت، به نفع نظام نیست. اگر چه ما از نزدیک شاهد صحنه نبودیم اما از دور كه نگاه کردیم، دیدیم ایشان نقش ملی خود را ایفا کرده است».
176/