آووكادو و مقابله با كلسترول بد
مطالعه محققان دانشگاه پاسفيك كاليفرنيا نشان ميدهد خوردن روزانه آووكادو تازه به شكل قابل توجهي موجب تغيير الگوي ليپيد شده و سطح كلسترول خون را بهبود ميبخشد. طبق يافتههاي اين محققان، مصرف آووكادو به جاي مواد خوراكي حاوي ميزان بالاي چربيهاي اشباع تاثير قابل توجهي بر تغيير الگوهاي ليپيد دارد. «نيكي فورد»، عضو تيم تحقيق، در اين باره ميگويد: «آووكادو تازه، به عنوان بخشي از يك رژيم غذاي متعادل و به عنوان جايگزين فاقد كلسترول براي چربيهاي جامد ميتواند به حفظ سطح نرمال كلسترول خون كمك كند.» وي در ادامه ميافزايد: « علاوه بر داشتن چربيهاي خوب طبيعي، مصرف آووكادو به افزايش جذب فيبر كمك ميكند.» محققان در اين مطالعه به بررسي ۱۰ مطالعه منحصربه فرد درباره آووكادو پرداخته كه بالغ بر ۲۲۹ نفر در آنها شركت كرده بودند. در اين مطالعات تاثير مصرف آووكادو بر سطح كلسترول خون ارزيابي شده بود. به گفته محققان، مصرف روزانه ۱ تا ۱. ۵ عدد آووكادو به شكل قابل توجهي موجب كاهش كلسترول كل (TC)، كلسترول بد (LDL) و تري گليسيريدها (TG) ميشود. بهعلاوه مصرف آووكادو هيچ تاثيري بر كلسترول خوب (HDL) ندارد. از اينرو محققان بر مصرف روزانه اين ميوه و گنجاندن آن در برنامه رژيم غذايی تاكيد دارند.
179/