«هوش مصنوعی» وکلای حقوقی را شکست داد!
موبنا – محققان دریافتند که “هوش مصنوعی” در تشخیص مسائل کلیدی مرتبط با قراردادهای تجاری ۱۰ درصد دقیق تر از وکلا عمل میکند. کاری که وظیفه روزانه اغلب وکلا است.
این خبر به این معناست که “هوش مصنوعی” تهدیدی برای بسیاری از مشاغل به شمار میآید چرا که انتظار میرود رباتها تا سال ۲۰۳۰ جایگزین ۳۰۰ میلیون فرد شاغل در سراسر جهان شوند.
نتایج این رقابت با مشاوره استادان حقوق دانشگاه “استنفورد”، دانشکده حقوق دانشگاه “دوک” و دانشگاه “کالیفرنیای جنوبی” تجزیه و تحلیل شد.
در این رقابت، هوش مصنوعی و ۲۰ وکیل آموزش دیده آمریکایی، پنج توافقنامه محرمانه (NDA)را بررسی و مشاهده کردند که زمان و صحت بررسی “هوش مصنوعی” در مقایسه با وکلا بهتر بود.
گفتنی است هوش مصنوعی دقت بالای ۹۴ درصد را در رفع ریسکها کسب کرد. این درحالی است که وکلای زبده با چند دهه فعالیت، توانستند تا دقت ۸۵ درصد در کار خود صحت داشته باشند.
گرانت گالوسین وکیل “مالکیت فکری” و یکی از وکلای شرکت کننده در این رقابت گفت: وظیفه محول شده دراین رقابت، بسیار به اقدام روزانه اغلب وکلا شبیه بود.
وبسایت “LawGeex” مدعی شده است که استفاده ازهوش مصنوعی میتواند روند کار وکلا را سرعت بخشیده و همچنین موجب تمرکز بیشتر آنها روی فعالیتهایی شود که هنوز هم به تواناییهای انسانی نیازمندند.
در آینده، این سیستمهای یادگیری هوش مصنوعی میتوانند جایگزین بسیاری از وظایفی شوند که هم اکنون به انسانها نیازمندند و احتمالا هزاران شغل را نیز در معرض خطر قرار خواهند داد.
یک گزارش در ماه نوامبر منتشر شد که مدعی شده بود تنها تا ۱۳ سال آینده ماشینها جایگزین ۸۰۰ میلیون فرد شاغل در سراسر جهان خواهند شد.
در این گزارش آمده است که رباتها به احتمال زیاد جایگزین مشاغلی چون “کارگران فست فودها” و “اپراتورهای ماشین آلات” خواهند شد.
براساس این گزارش، رباتها با احتمال کمتری جایگزین “باغبانها”، “لولهکشها”، و “پرستاران کودک” خواهند شد.
منبع: ایسنا