به خود اعتماد کردم و ماشین پولسازی شدم
شیره توت ترش شده
شیره ی توت در صورتی که هنگام پخت آب و رطوبت آن کاملا برچیده نشود و غلظت پایینی داشته باشد، بعد از زمان خیلی کمی ترش می شود.
همچنین اگر شیره توت ترش شده را در ظرفی که از قبل خیس بوده ریخته باشید و یا قاشق خیس را در آن فرو ببرید باعث ترش شدن و خراب شدن شیره می شوید.
البته اگر از توت های آبدار و یا کرم خورده برای تهیه ی شیره استفاده شده باشد، شیره ی بدست آمده کیفیت پایینی خواهد داشت و طول عمر آن نیز خیلی کم خواهد بود.
شیره انجیر نارس
از مهمترین مشخصات شیره انجیر نارس می توان به خواص دارویی این محصول اشاره کرد.
شیره انجیر به سلامت بدن کمک کرده و می تواند بسیاری از مشکلات جسمانی، سیستم گوارشی و تقویت عضلات بدن را درمان کند و به تقویت انها اقدام نماید.
این محصول کاملاً خالص و درجه یک است و از انجیرهای درجه یک و کاملا سالم و بدون آفت تهیه می شود.
در روند تولید این محصول از هیچ نوع ماده نگهدارنده و افزودنی های غیرمجاز استفاده نخواهد شد.
این محصول به صورت طبیعی ماندگاری بسیار زیادی دارد و می توانید از آن برای مصارف گوناگون استفاده کنید.
شیره انجیر نارس طبع گرم داشته و در بسته بندی های مختلف به تمامی مشتریان ارائه می گردد.
هر وعده شیره انجیر دارای 107 کیلو کالری می باشد که مصرف آن به سلامت پوست و مو شما نیز کمک می کند.
شیره خرمای جنوب
مشخصات شیره خرمای جنوب با توجه به نوع خرما رنگ و میزان شیرینی آن تفاوت هایی پیدا می کند.
این محصول به دو روش سنتی و صنعتی تولید می شود که در روش سنتی و خانگی نیز به دو روش آن را تهیه می کنند.
در روش اول خرما را درون حوضچه و یا سبدهایی بافته شده از برگ درخت نخل می ریزند که با فشار حجم زیاد خرماها شیره آن خارج می شود که به این محصول شیره خرمای طبیعی گفته می شود.
در روش دیگر ان را در دیگ های بزرگ جوشانده و شیره آن را به دست می آورند.
برای دسترسی آسان درون ظروف شیشه ای و پلاستیکی بسته بندی می کنند.