رشد 70درصدی ترافیک پست در خراسان رضوی
سیروس رضایتی افزود: پست مستقیم یکی از انواع سرویسهای پستی است که هر نوع مرسوله یا تبلیغات را به گروه هدف مورد نظر ارسالکننده، میرساند.
وی با بیان اینکه، طی سال گذشته 111میلیون و 331هزار و 155 مرسوله در استان جابهجا شده است، گفت: با صدور و ورود این تعداد مرسوله، خراسان رضوی توانست رتبه سوم کشور را به خود اختصاص دهد.
او با اشاره به اینکه کاهش تصدیگری دولتی و واگذاری امور پستی در بخش قبول و ارائه انواع خدمات از مهمترین اولویتهای پست طی چند سال اخیر بوده است، گفت: به همین منظور دفاتر پستی خصوصی از قبیل دفاتر خدمات ارتباطی، آژانسهای پستی و دفاتر ICTروستایی هر سال از رشد قابل ملاحظهای برخوردار شده است، به طوری که در سال86، 690 دفتر پستی در استان دایر بود که با 43درصد رشد، تعداد دفاتر پستی به 992 دفتر در سال 87 افزایش یافته است.
وی در خصوص سرانه مهمترین شاخصهای پستی اظهار کرد: امسال سرانه ترافیک به ازای هر کارمند 3/74هزار مرسوله و به ازای هر واحد پستی 1/67هزار مرسوله و به ازای یک نفر 4/11 مرسوله است.
مدیرکل پست خراسان رضوی گفت: پوشش جمعیتی هر واحد پستی به ازای هر 872/5 نفر یک واحد تعیین شده است.
او افزود: در سال گذشته 33هزار و 128 مرسوله خرید اینترنتی، یکمیلیون و 88هزار و 62 کارت سوخت ، 72هزار و 476 کالابرگ روستایی و یکمیلیون و 70هزار و 8 کالابرگ شهری توزیع شده است.
رضایتی در ادامه از اجرای طرح خصوصیسازی بر اساس سیاست اصل 44، در شرکت در سال جاری خبر داد و گفت: براین اساس شرکت پست و به تبع آن ادارات پست استانها به دو بخش سازمان دولتی، با هدف نظارت بر فعالیتها و بخش اجرایی در قالب اپراتور اول تقسیم میشود تا بدین وسیله زمینه ورود آن به بورس فراهم شود.
وی همچنین گفت: براین اساس اپراتور اول با توجه به ظرفیتهای موجود راهاندازی میشود، اما هیچ منع قانونی برای ایجاد اپراتور دوم و سوم توسط بخش غیردولتی وجود ندارد.
مدیرکل پست خراسان رضوی در ادامه با اشاره به رشد 6/12 درصدی درآمد استان در سال 87، بر اهمیت برنامهریزی دقیق حول اهداف تعیین شده شرکت تاکید کرد.
معاون مالی و اداری پست خراسان رضوی نیز با اشاره به ضریب تعادل 11/1 برای استان در سالجاری، میزان درآمد پیشبینی شده برای سال 88 را 148میلیارد ریال و میزان هزینه را 138میلیارد ریال اعلام کرد.
حمید طباطباییان گفت: براین اساس میزان سود استان امسال باید به بیش از 14میلیارد ریال برسد. او با بیان اینکه، درآمد هر ماه شهرستانها باید براساس ضریب تعادل تعیین شده، نسبت به درآمد متوسط سال گذشته افزایش یابد، تصریح کرد: هر شهرستان باید در 3 ماه نخست سال 20درصد، سه ماه دوم 25درصد، سه ماه سوم 30درصد و در سه ماه چهارم 25درصد درآمد پیشبینی شده سال 88 را کسب کند.