فید

بهبود علایم اوتیسم با استفاده از عینک هوشمند

موبنا – این برنامه قادر است با اسکن چهره افراد، ۸ حالت اصلی چهره شامل شادی، اندوه، عصبانیت، نفرت، تعجب، ترس، بی تفاوتی و تحقیر را تشخیص دهد.
نرم افزار یاد شده با استفاده از صدها هزار تصویر از چهره افراد حالت های مختلف را آموزش داده است و حالت چهره افرادی را که کودک اوتیسمی با آن ها تعامل می کند، تشخیص داده و احساس آن ها را برای کودک نمایش می دهد.
محققان این برنامه را با کمک ۱۴ کودک مبتلا به اوتیسم در یک بازه زمانی شش هفته ای آزمایش کردند. هر یک از کودکان سه نوبت در هفته به مدت ۲۰ دقیقه از این برنامه استفاده کرد و ۱۲ نفر از این کودکان پس از به کارگیری برنامه، بهبود معنا داری را در میزان برقراری تماس های چشمی نشان دادند. بهبود وضعیت شش نفر از این کودکان به اندازه ای بود که جایگاه آن ها را در طبقه بندی شدت بیماری تغییر داد.
اوتیسم یک اختلال عصبی است که عملکرد مغز را تحت تاثیر قرار می دهد. این معلولیت رشدی معمولا در سه سال اول زندگی به طور کامل آشکار می شود. معمولا این سه سال اول، دوره طلایی قلمداد می شود و چنانچه در این دوره مربیان و والدین کودک عارضه را شناسایی کنند و در صورت درمان و رسیدگی، می توان کودک را به مدرسه فرستاد و مهارت های زیادی را به او آموخت.

 منبع: ایرنا 

نوشته های مشابه

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا