فین‌تک و فناوری

HMD Pulse Pro نسخه دوم با تراشه Helio G99 در فروشگاهی تایلندی دیده شد

نسخه تازه‌ای از HMD Pulse Pro با نام Pulse Pro 2nd Edition در یک فروشگاه اینترنتی در تایلند دیده شد. این فهرست را یکی از افشاگران در شبکه ایکس منتشر کرده و به نظر می‌رسد از فروشگاه رسمی نوکیا باشد. قیمت آن ۴٬۹۹۰ بات تایلند، حدود ۱۴۸ دلار، اعلام شده است.

مشخصات فهرست‌شده

  • نمایشگر ۱۲۰ هرتز
  • تراشه مدیاتک Helio G99 با ادعای ۴۵ درصد قدرت بیشتر نسبت به مدل قبل
  • ۸ گیگابایت رم و ۲۵۶ گیگابایت حافظه
  • دوربین اصلی ۵۰ مگاپیکسل و سلفی ۵۰ مگاپیکسل
  • برچسب «AI Camera»

طراحی ظاهراً با مدل اصلی یکی است و گوشی در تصویر به رنگ مشکی دیده می‌شود.

مدل اول چه داشت؟

Pulse Pro اول در آوریل ۲۰۲۴ با نمایشگر ۶٫۶۵ اینچی HD و ۹۰ هرتز، تراشه Unisoc T606، حداکثر ۸ گیگابایت رم و ۱۲۸ گیگابایت حافظه عرضه شد.

نشت‌های هفته‌های اخیر

همین افشاگر یک هفته پیش مشخصاتی از بازار اروپا منتشر کرده بود: نمایشگر ۶٫۵۶ اینچی HD+ با ۱۲۰ هرتز (که احتمالاً اشتباه تایپی است)، دوربین ۵۰ مگاپیکسلی با لرزش‌گیر نوری به‌همراه سنسور ۲ مگاپیکسلی، باتری ۵٬۰۰۰ میلی‌آمپرساعت و شارژ ۲۰ واتی. او می‌گوید Fusion با اسنپدراگون 7s Gen 2 و Crest Max با دایمنسیتی ۷۰۲۵ هم نسخه دوم خواهند گرفت. Pulse 2T Pro نیز که اوایل اکتبر درز کرد، نمایشگر OLED ۶٫۷۸ اینچی ۱۲۰ هرتز، تراشه Helio G100، باتری ۶٬۰۰۰ میلی‌آمپرساعت و شارژ ۳۳ واتی دارد و بالاتر از این مدل قرار می‌گیرد.

این اطلاعات هنوز رسمی نیست و تا تایید HMD باید با احتیاط دید.

نوشته های مشابه