اقتصاد ایران

ساخت 400 مدرسه جدید در دستور کار ستاد اجرایی و آموزش و پرورش

ستاد اجرایی فرمان امام و وزارت آموزش و پرورش با هدف حذف مدارس کانکسی تا مهر ۱۴۰۴، تفاهم‌نامه‌ای برای ساخت ۴۰۰ مدرسه جدید امضا کردند. این اقدام در راستای توسعه عدالت آموزشی و بهبود فضاهای آموزشی مناطق محروم صورت می‌گیرد و به گفته مسئولان، گامی مهم در ارتقای کیفیت آموزش و محرومیت‌زدایی است.

به گزارش به‌روزترین‌ها؛ سید پرویز فتاح رئیس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) در دیدار با وزیر آموزش و پرورش: این دومین ملاقات ما با آقای کاظمی وزیر محترم آموزش و پرورش در ۶ ماه گذشته است. ستاد اجرایی فرمان امام سابقه فعالیت تنگاتنگ و نزدیکی با وزارت آموزش و پرورش داشته است و یکی از خدمات درخشان این ستاد کمک به تعلیم و تربیت و مدرسه سازی بوده است؛ امروز ما نیز قصد داریم این حرکت و این ارتباط را تقویت کنیم.

فتاح با اشاره به تلاش‌های این ستاد برای بهبود وضعیت فضاهای آموزشی، اظهار داشت: وجود مدارس کانکسی و یا مدارسی که در شأن دانش آموزان نیستند برای وجهه کشور مناسب نیست. ما می‌توانیم یک بار برای همیشه این موضوع را به اتمام برسانیم و با مدارس کانکسی خداحافظی کنیم. همین الان هم حدود 650 مدرسه کانکسی را با احداث مدارس ایمن جایگزین کرده‌ایم.

رئیس ستاد اجرایی فرمان امام همچنین از ساخت 770 مدرسه توسط این ستاد در سال جاری خبر داد و افزود: توسعه کمی و بهبود مدارس، بخشی از فعالیت‌های ستاد اجرایی فرمان امام است و البته در حوزه نرم‌افزاری و توسعه کیفی آموزش نیز ورود کرده‌ایم.

تمرکز بر کیفیت و محرومیت‌زدایی

علیرضا کاظمی وزیر آموزش و پرورش، در این دیدار ضمن قدردانی از اقدامات ستاد اجرایی فرمان امام، گفت: امروز برای قدردانی به اینجا آمده‌ام. نگاه ستاد اجرایی فرمان امام در مسائل آموزشی کاملا رو به جلو و عملیاتی‌ بوده که این افتخار آمیز است.

کاظمی با اشاره به اولویت‌های وزارت آموزش و پرورش، تصریح کرد: رئیس جمهور توسعه عدالت را در دستور کار دولت قرار داده و به خوبی می‌دانیم که توسعه عدالت آموزشی از ارکان توسعه همه جانبه عدالت در کشور است.

وی ادامه داد: ما در وزارت آموزش و پرورش روی دو موضوع تمرکز ویژه داریم؛ اول بالا بردن کیفیت آموزش و دوم محرومیت زدایی از فضای آموزشی کشور. روش‌های افزایش کیفیت آموزش را بصورت آزمایشی در شهر قدس آغاز کرده‌ایم. دنبال تحول در کلاس درس و مدیریت مدرسه‌ایم. معلم را توانمند می‌کنیم، چیدمان کلاس را تغییر می‌دهیم و سخت افزار و نرم افزار مورد نیاز را اضافه می‌کنیم. این همان الگوی مدرسه تراز است که در حال پیاده سازی آن هستیم.

وزیر آموزش و پرورش با تأکید بر اهمیت حذف مدارس کانکسی، اظهار داشت: نظام مسائل هر استان را احصا کرده‌ایم اما امروز احداث و تکمیل مدارس جایگزین کانکسی اولویت اول ماست. امید داریم با تفاهم‌نامه جاری با ستاد اجرایی فرمان امام بتوانیم تا مهر ۱۴۰۴ با تمام مدارس کانکسی کشور خداحافظی کنیم.

براساس این تفاهم‌نامه، ستاد اجرایی فرمان امام و وزارت آموزش و پرورش متعهد شده‌اند با احداث حدود 400 مدرسه دیگر تا قبل از مهر 1404، جشن پایان مدارس کانکسی در کشور را برگزار کنند. این اقدام، گامی مهم در جهت بهبود شرایط آموزشی و توسعه عدالت آموزشی در مناطق محروم کشور خواهد بود.

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا