برخي با عينک بدبيني، فقط کاستيها را ميبينند
آيتالله صادق آملي لاريجاني در جلسه ديروز مسئولان عالي قضايي با تبريک ايامالله دهه فجر و دوازده بهمن سالروز ورود حضرت امام(ره) به ميهن اسلامي، انقلاب اسلامي ايران را پديدهاي غير منتظره و غير قابل باور براي بسياري از تحليلگران غربي دانست و گفت: نفس وقوع انقلاب اسلامي ايران براي بسياري از تحليلگران متصور نبود و آنان هرگز تصور نميکردند که دولتي تا دندان مسلح که مدعي داشتن ارتشي قدرتمند بود، در مدت کوتاهي از هم بپاشد.
او با اشاره به اين که در سنجش و تحليل آثار و نتايج انقلاب اسلامي ايران بايد همواره جانب انصاف را رعايت کرد گفت: در ارزيابيهاي منصفانه از انقلاب اسلامي ايران بايد گفت که اين نظام آثار مثبت بسياري را از خود بر جاي گذارده است، گرچه کاستيهايي نيز وجود دارد و فاصله بين انقلاب اسلامي ايران و اهداف و آرمانهايش مسألهاي واقعي است.
* پيشرفتهاي علمي و نظامي
رئيس دستگاه قضا با ابراز تاسف از اين که برخي با عينک بدبيني فقط مشکلات و کاستيهاي موجود را ميبينند و آن را برجسته ميکنند تاکيد کرد: امروز برخلاف برخي بدبينيها، دوست و دشمن اعتراف ميکنند که جمهوري اسلامي ايران در امور علمي به پيشرفتهاي خوبي دست يافته است و در بحث هستهاي نيز دانشمندان هستهاي ايران کاري کردند که دولتهاي سلطه گر بهرغم ميل باطني شان در مقابل جمهوري اسلامي ايران به زانو در آمدند و مجبور شدند ايران هستهاي را بپذيرند.
آيتالله آملي لاريجاني، پيشرفتهاي علمي جمهوري اسلامي ايران در حوزه فناوريهاي نانو، سلولهاي بنيادي، پزشکي و مهندسي را بسيار چشمگير و قابل توجه دانست و گفت: همه پيشرفتها در مسير دشوار پس از انقلاب و با وجود انبوهي از فشارها و هجمههاي دشمنان خارجي حاصل شده است.
رئيس قوه قضائيه، اقتدار نظامي و توانايي موشکي ايران را بعد ديگري از پيشرفتهاي جمهوري اسلامي ايران توصيف و تاکيد کرد: اکنون شعاع تاثير اقتدار جمهوري اسلامي ايران حتي فراتر از منطقه است و قدرتهاي بزرگ مجبور شدهاند ايران را در محاسبات خود به حساب آورند.
رئيس قوه قضائيه، افزود: اقتدار جمهوري اسلامي ايران و ترس و واهمه غرب از اين نظام سياسي نه صرفاً به خاطر قدرت نظامي يا ثروت، بلکه به خاطر ايجاد يک نظام سياسي با منشاء ديني است که به صورت بالقوه بيش از يک ميليارد مسلمان ميتوانند به آن بپيوندند. آيتالله آملي لاريجاني با ابراز تعجب از برخي افراد مدعي روشنفکري و اصلاح طلبي در داخل کشور که به دنبال ترويج سکولاريسم بودند و در اين حال خود را ملتزم به قانون اساسي ميدانستند، اضافه کرد: صدر و ذيل قانون اساسي بر حاکميت دين و ارزشهاي ديني در نظام سياسي جمهوري اسلامي ايران تاکيد دارد و اين وظيفه مردم و مسئولان است که چنين نظامي را که با مجاهدت مجاهدان و خون شهدا به دست آمده است، حفظ کنند.
184/