اقتصادبازار

همتی: نرخ دلار بازهم کاهش می‌یابد

به گزارش به‌روزترین‌ها، عبدالناصر همتی، رئیس‌کل بانک مرکزی، از تأمین ۲۵ میلیارد دلار ارز از ابتدای سال خبر داد و گفت روند رشد نرخ دلار کاهشی شده و این روند ادامه خواهد داشت.

همتی در هفتادمین جلسه ستاد رسانه‌ای فضای مجازی کشور درباره اقدامات بانک مرکزی گفت: از ابتدای امسال تاکنون ۲۵ میلیارد دلار برای تولید ارز تأمین شده و این روند ادامه دارد. او تأکید کرد در این زمینه مشکلی نخواهد بود.

رئیس‌کل بانک مرکزی با اشاره به نقدینگی نیز گفت نقدینگی در سه ماه گذشته کاهش داشته و از کاهش تورم نقطه‌به‌نقطه در مهر ماه خبر داد. به گفته او، مخالفان می‌کوشند با شوک رسانه‌ای و اخبار جعلی این روند را متوقف کنند، اما با برنامه‌ریزی و همکاری مردم موفق نخواهند شد.

این نشست به ریاست سید محمدامین آقامیری، رئیس مرکز ملی فضای مجازی، با حضور همتی و نمایندگان رسانه‌ها برگزار شد. در ابتدای آن، گزارشی از وضعیت رسانه‌ای کشور در حوزه اقتصاد مانند نرخ ارز و طلا ارائه شد.

منبع: تسنیم

نوشته های مشابه