گجت

اپل برای لوازم هوشمند خانه سراغ ال‌جی رفت؛ کالکشن جدید از دسامبر

خلاصه خبر

  • مجموعه Apple Home Collection با همکاری ال‌جی و شنایدر الکتریک از دسامبر در اپل استور و سایت اپل عرضه می‌شود
  • به گفته مارک گورمن، اپل با دیدن داده فروش درباره ساخت محصولات خودش تصمیم می‌گیرد
  • دوربین داخلی J450 هم با تحلیل هوش مصنوعی و بدون ضبط ویدیو در راه است

اپل چند روز پیش مجموعه‌ای از تجهیزات خانه هوشمند را معرفی کرد که با همکاری ال‌جی ساخته شده‌اند. حالا مارک گورمن، خبرنگار ارشد بلومبرگ در امور اپل، در خبرنامه «پاور آن» می‌گوید این ترتیب شاید همیشگی نباشد و اپل با فروش محصولات ال‌جی، ریسک کمی را برای ورود به این بازار می‌پذیرد.

از آنجا که اپل خودش فروشنده اصلی این دستگاه‌هاست، دقیقا می‌بیند چه چیزی چقدر فروش می‌رود. گورمن می‌گوید اگر تقاضا روشن باشد و اپل فرصت تجاری بزرگی ببیند، قطعا بررسی خواهد کرد که خودش جای ال‌جی را بگیرد و مستقیم با «نست» گوگل و «رینگ» آمازون رقابت کند.

Apple Home Collection: چه محصولاتی در راه است؟

مجموعه Apple Home Collection شامل زنگ تصویری، دوربین داخلی، دوربین بیرونی، دوربین همراه با نورافکن و قفل هوشمند ال‌جی است. به این‌ها یک ترموستات و یک حسگر از شنایدر الکتریک هم اضافه می‌شود. فروش از دسامبر در اپل دات‌کام و فروشگاه‌های اپل شروع می‌شود و بخشی از محصولات به اوایل ۲۰۲۷ می‌رسد.

بیشتر بخوانید: اپل روی نسل بعدی HomeView با بازوی رباتیک کار می‌کند

دوربینی که ویدیو ضبط نمی‌کند

گورمن همچنین خبر داده اپل روی یک دوربین داخلی با نام رمز J450 کار می‌کند. این دوربین با هوش مصنوعی فضای اتاق را تحلیل می‌کند، چهره‌ها و حیوانات خانگی را می‌شناسد و به جای ضبط فیلم، توضیح متنی می‌فرستد. انتظار می‌رود حدود یک سال دیگر عرضه شود.

گوگل با نست و جمینای بخش متنی را انجام می‌دهد، اما اشتراک ماهانه ۲۰ دلاری «هوم پریمیوم ادونسد» می‌خواهد که ۶۰ روز ویدیو رویداد را نگه می‌دارد. طرح‌های رینگ تا ۱۸۰ روز ویدیو ذخیره می‌کنند و ماهانه از ۴٫۹۹ تا ۱۹٫۹۹ دلار قیمت دارند. دوربین‌های ال‌جی اپل هم با آی‌کلاود پلاس ۱۰ روز ویدیو رویداد نگه می‌دارند و طرح ۵۰ گیگابایتی یک دوربین را پوشش می‌دهد.

صبر کنیم یا بخریم؟

خریداران دسامبر عملا گروه آزمایشی اپل خواهند بود. اگر حریم خصوصی تصویر برایتان اولویت دارد، شاید ارزش داشته باشد منتظر J450 بمانید. برای کسانی که از نست یا رینگ استفاده می‌کنند هم فعلا اتفاقی نمی‌افتد، چون هنوز محصولی از اپل به بازار نرسیده است.

منبع: فون‌آرنا۰۴:۰۰ – ۲۹ مهر ۱۴۰۵

نوشته های مشابه