موبنا – کاترینا آنگر یک کارآفرین هنگ کنگی است که قصد دارد از کرم های خوراکی غذاهایی مانند پاستا تهیه کند.
این کارآفرین ۲۸ ساله موسس استارت آپ Living Farms است که از سال ۲۰۱۶ میلادی انکوباتورهای مخصوص حشرات می سازد. این استارت آپ اکنون مشغول ساخت یک مدل جدید برای پرورش کرم ها است. این مدل برای استفاده در آشپزخانه و کلاس های زیست شناسی مناسب است.
او در این باره می گوید: در ۲۰۵۰ میلادی ۹ میلیارد نفر روی زمین زندگی می کنند بنابراین باید راه حلی نوین برای تامین غذای افراد یافت. حشرات جایگزینی ایده آل برای گوشت به حساب می آیند زیرا می توان آنها را روی پسماند غذا پرورش داد، فضای کمی اشغال می کنند و به آب کمی نیاز دارند. علاوه بر تمام این موارد طعم خوبی دارند.
این شرکت برای خریداران محصولاتش یک مجله حاوی دستور غذاهای معمولی و تجربیات مشتریان دیگر می فرستد.
هرچند بسیاری از افراد از تصور خوردن حشرات مشمئز می شوند اما در کشورهایی مانند چین و تایلند، این ایده کاملا عادی است.
لی چینگ یکی از صاحبان رستوران در هنگ کنگ می گوید: کرم های خوراکی پروتئین زیاد و کلسترول کم دارند.
این درحالی است که مایلز پرایس یکی از متخصصان تغذیه در هنگ کنگ اشاره می کند هنوز قوانینی برای تولید پروتئین های جایگزین مانند حشرات وضع نشده است و بنابراین درحوزه های ایمنی غذا و مقبولیت از سوی مصرف کنندگان هنوز ابهاماتی وجود دارد.
به هرحال استارت آپLiving Farms معتقد است این سیستم یک راه حل ساده است زیرا کرم های خوراکی می توانند از باقیمانده غذا تغذیه کنند، به طور هفتگی تولید می شوند و می توان به شیوه های مختلف آنها را فریز کرد یا پخت.
این سیستم می تواند هر هفته ۱۰تا ۲۰ گرم کرم خوراکی تولید کند.
منبع: مهر