اقتصاد ایرانبازارتجارت

مفتح: آمادگی دولت چهاردهم برای واگذاری امور به تشکل‌ها

مفتح قائم مقام وزیر صمت در امور بازرگانی با تأکید بر ضرورت تقویت خانه صنعت، معدن و تجارت، این نهاد را پناهگاهی برای انتقال فعالیت‌های غیر حاکمیتی به بخش خصوصی دانست.

وی خواستار تشکیل کارگروه‌های مشترک برای حل مشکلات شد و از آمادگی دولت چهاردهم برای کاهش بروکراسی‌ها و واگذاری امور خبر داد.

به‌روزترین‌ها| محمدصادق مفتح قائم مقام وزیر صنعت، معدن و تجارت در امور بازرگانی در بیست‌ودومین جشنواره «تولید ملی، افتخار ملی» که به همت خانه صنعت، معدن و تجارت در محل اتاق بازرگانی با حضور جمعی از فعالان اقتصادی برگزار شد با اشاره به فلسفه تشکیل خانه صنعت، معدن و تجارت، بیان داشت: «از بدو تشکیل وزارت صنعت، معدن و تجارت، ما به دنبال ابزاری بودیم که بخش‌های غیر حاکمیتی این وزارتخانه را به بخش غیردولتی و تشکل‌ها منتقل کنیم. در واقع، بین بخش خصوصی و دولتی، تشکل‌ها نقش بخش میانی را ایفا می‌کنند، چه اتاق‌های سه‌گانه (بازرگانی، اصناف و تعاون) باشند.»

وی با تأکید بر ضرورت وجود یک اتاق فراگیر که بتواند تمامی بخش‌ها را پوشش دهد، افزود: «نام «خانه صنعت، معدن و تجارت» از همین‌جا نشأت گرفت، چرا که مفهوم «معمم» و «پناهگاه» در آن وجود دارد. فلسفه تشکیل این خانه، انتقال فعالیت‌های غیر حاکمیتی وزارت صمت به تشکل‌ها بوده است.»

مفتح در ادامه تصریح کرد: «تاکنون اقدامات خوبی در این زمینه انجام شده و در برخی از استان‌ها، بسیاری از وظایفی که به‌طور سنتی توسط ادارات کل انجام می‌شد، اکنون توسط خود خانه‌ها انجام می‌شود. با این حال، بنده راضی نیستم و معتقدم که این واگذاری‌ها باید افزایش یابد.»

قائم مقام وزیر صمت در امور بازرگانی با اشاره به برنامه‌ریزی‌های مشترک برای تسهیل امور فعالین اقتصادی، اظهار داشت: «ما تمام تلاش خود را خواهیم کرد تا حد امکان، مجوزها و کارهایی که با فعالین اقتصادی انجام می‌شود، توسط خانه صنعت، معدن و تجارت در استان‌های مختلف انجام شود. ما آمادگی کامل برای برنامه‌ریزی و انجام این اقدامات غیر حاکمیتی را داریم.»

مفتح همچنین بر اهمیت یافتن راهکارهای مشترک برای حل مشکلات تأکید کرد و گفت: «بسیاری از مشکلات باید در قالب کارگروه‌های مشترک، راه حل برایشان پیدا شود. من تقاضا دارم که خانه صنعت، معدن و تجارت در قالب کارگروه‌هایی با حضور فعالین بخش‌های مختلف اقتصادی، پیشنهادهایی را ارائه دهد. یقیناً در وزارتخانه و در دولت چهاردهم، آغوش بازی برای پذیرفتن این پیشنهادها وجود دارد و حتماً اجرایی و عملیاتی خواهند شد.»

وی در پایان با تأکید بر دغدغه مسئولین دولت چهاردهم برای کاهش مراحل بروکراسی و واگذاری امور به تشکل‌ها و فعالین بخش صنعت، معدن و تجارت، خاطرنشان کرد: «دغدغه تمام مسئولین دولت چهاردهم این است که تا جایی که امکان دارد، این مراحل بروکراسی کاهش پیدا کند و کارها توسط تشکل‌ها و خود فعالین این بخش انجام شود.»

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا