
هر یورو امروز پنجشنبه، در صرافیهای بانکی با ۸۹ تومان افزایش قیمت نسبت به روز گذشته ۲۸ هزار و ۵۳۰ تومان معامله شد.
بهروزترینها– هر دلار نیز امروز دهم شهریورماه در صرافیهای بانکی با ۲۱ تومان افزایش قیمت نسبت به روز گذشته به نرخ ۲۸ هزار و ۵۴۲ تومان به فروش رسید.
قیمت خرید هر دلار در صرافیهای بانکی امروز ۲۸ هزار و ۲۵۸ تومان و نرخ خرید هر یورو نیز ۲۸ هزار و ۲۴۷ تومان اعلام شد.
علاوه بر این، قیمت خرید دلار در بازار متشکل ارزی ۲۷ هزار و ۳۷ تومان و نرخ فروش آن ۲۸ هزار و ۲۹۱ تومان بود، این در حالی است که نرخ خرید یورو در این بازار ۲۸ هزار و ۲۲۴ تومان و نرخ فروش آن نیز ۲۸ هزار و ۴۸۰ تومان اعلام شد.
همچنین در سامانه نیما در معاملات امروز، حواله یورو به قیمت ۲۶ هزار و ۹۱۹ تومان فروخته و حواله دلار به بهای ۲۶ هزار و ۷۴۱ تومان معامله شد.
مطالب مرتبط

واکنش سازمان حمایت به تعزیرات در پرونده تخلف یک خودروساز
30 شهریور 1402
رشد ۶.۲ درصدی اقتصاد ایران در بهار ۱۴۰۲
30 شهریور 1402
تعهد ساخت ۴۰۰ هزار مسکن توسط تعاونیها در نهضت ملی مسکن
30 شهریور 1402